criptie uccesnl

 info@scriptiesucces.nl 0640011375

Over de coach

Mijn naam is Jan van de Beek. Als je in zee gaat met ScriptieSucces zullen we een tijdje intensief samenwerken. Daarom is het goed om iets te weten over mijn achtergrond als docent en wetenschappelijk onderzoeker.

Ik heb verschillende studies gedaan, Wiskunde en Informatica aan de Universiteit Utrecht (MSc, 1997) en Culturele Antropologie en Sociologie van de Niet-Westerse Samenleving aan de Universiteit van Amsterdam (MA, 2002). In 2010 ben ik gepromoveerd in de Sociale Wetenschappen op een economisch onderwerp bij het Amsterdam Institute for Social Science Research van de Universiteit van Amsterdam. Naast mijn studies en promotieonderzoek heb ik altijd een brede wetenschappelijk interesse gehad en ik heb colleges gevolgd op een fors aantal andere vakgebieden, waaronder Natuurkunde, Informatica, Economie, Sociologie, Politicologie, Filosofie, Kunst- en Wetenschapsgeschiedenis en Italiaans. Die multidisciplinaire houding vindt je ook terug in mijn beide scripties en mijn proefschrift; in alle drie heb ik kennis, methoden en ideeŽn uit heel uiteenlopende wetenschappelijke disciplines toegepast.


Na een aantal jaren als wetenschappelijk onderzoeker te hebben gewerkt aan de Universiteit van Amsterdam heb ik in 2011 ScriptieSucces opgericht. Naast mijn werk als scriptiebegeleider ben ik werkzaam als freelance docent voor universiteiten en hogescholen. Ik doceer onder andere onderzoeksmethoden, statistiek, wiskunde en economie. Verder ontwikkel ik regelmatig cursussen voor opdrachtgevers. Ten slotte ben ik als fellow verbonden aan het Institute for Migration & Ethnic Studies van de Universiteit van Amsterdam en als thesisbegeleider aan de Universiteit Utrecht.

criptie uccesnl

©2011-2016 ScriptieSucces.nl

06 400 11 375