criptie uccesnl

 info@scriptiesucces.nl 0640011375

Voor Wie

HBO & WO

ScriptieSucces.nl richt zich op HBO en WO studenten (Master en Bachelor). Studenten uit alle studierichtingen zijn welkom. In een enkel geval komt het voor dat het onderwerp van de scriptie zo specialistisch is, dat de mogelijkheden voor inhoudelijke begeleiding beperkt zijn. Dat komt vooral voor bij exacte vakken als natuur- en sterrenkunde.

Werkgebied

Het werkgebied van ScriptieSucces.nl is de provincie Utrecht. Het is echter op zichzelf geen bezwaar als je in andere delen van het land woont of verblijft, omdat het grootste deel van de begeleiding via e-mail en telefoon plaatsvindt. Om diezelfde reden vormen (buitenlandse) stages of veldwerk ook geen probleem.

Scriptie of artikel

Het maakt niet uit of je afstudeert op een klassieke scriptie in boekvorm of op een wetenschappelijk artikel. Er zijn natuurlijk een aantal verschillen tussen beide vormen, maar de problemen en uitdagingen komen in grote lijnen overeen en ScriptieSucces.nl helpt je graag om ze te overwinnen.

Scriptie Succes

“ Scriptiesucces heeft mij geholpen met de statistische analyse. Het was heel makkelijk en snel; ik had mijn bult data, zij hielpen me om uit te vinden wat ik precies wilde toetsen en hoe ik dat moest aanpakken. Binnen een dag had ik alle waarden uitgerekend en in mijn scriptie verwerkt. Mijn onderzoek heeft nu een 8,5 opgeleverd. Supertof! ”

Ilona – Master scriptie Engels, UU

 

“ Jan heeft me erg geholpen bij het aanbrengen van structuur in het eindartikel van mijn Master. Woorden als operationalisering, variabelen en dergelijke kregen door zijn uitleg eindelijk enige betekenis in mijn denken. De statistische analyse was zonder hem nooit geworden wat het nu is en toch is het echt mijn afstudeerproject geworden. ”

Jeanine – Master scriptie Pedagogiek, UU

 

“ Ik vond het zeer fijn om begeleid te worden door Jan van de Beek bij het verbeteren van mijn thesis. Hij is deskundig, had concrete ideeλn om mijn thesis te verbeteren en reageerde zeer snel op mijn vragen. Ik kan studenten die hulp nodig hebben bij het schrijven van een thesis zeker aanraden om begeleid te worden door Jan. ”

Mark – Bachelor scriptie Politicologie, VU

criptie uccesnl

©2011-2016 ScriptieSucces.nl

06 400 11 375